0756 118 289 CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

APIELIXIR protecție hepatică și detoxifiere 20 fiole x 10 ml

Vizualizare de ansamblu rapida

Este un supliment alimentar, cu gust plăcut, care combină cele mai valoroase produse ale stupului: lăptișorul de matcă, polenul și mierea polifloră cu extractele de armurariu și turmeric.

Disponibilitate: In stoc

Pret normal: 99,00 RON

Special Price 84,10 RON

15% Discount

Detalii

APIELIXIR protecție hepatică și detoxifiere cu Lăptișorul de matcă, Polen, Armurariu si Turmeric.

Lăptișorul de matcă este hrana reginei stupului (matca). Longevitatea extraordinară a reginei, funcţia sa de procreare în stup, care asigură perpetuarea intregii colonii și dimensiunile mult mai mari decât ale unei albine lucrătoare sunt consecințele acestei hrane speciale, de cea mai bună calitate.

 Laptisorul de matcă conține o gamă largă de substanțe nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esențiali, acetilcolină și Acid 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic).

 Polenul este bogat în proteine, vitamine, minerale și fibre. Substanțele conținute au efecte revigorante, susținând energia și vitalitatea. Susține imunitatea. De asemenea, polenul susține bună-starea gastrointestinală, apetitul, buna funcționare a inimii, sănătatea vaselor de sânge și un nivel echilibrat de lipide; contribuie la confortul în timpul menopauzei.

Armurariul susține sănătatea ficatului, contribuie la protecția ficatului și potențialul de detoxifiere a acestuia. Ajută la menținerea funcției hepatice și susține digestia și purificarea organismului; este util în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare.

Turmericul ajută la menținerea sănătății ficatului și are proprietăți antioxidante semnificative. Este util in cazul acumulării grăsimilor și contribuie la destocarea lor de la nivelul ficatului. Susține apetitul și sistemul imunitar.

Ingrediente / fiolă de 10ml: extract apos 4:1 din rizomi de Turmeric (Curcuma longa) - 6000mg; apă purifi[1]cată; extract apos 20 % de polen – 1350mg; lăptișor de matcă pur cu minimum 1,3 % 10-HDA (acid 10-hidroxi -2-decenoic) - 1000mg; miere polifloră - 1000mg; extract hidroetanolic uscat 10-18:1 (guma acacia) din fructe de Armurariu (Silybum marianum) cu 9-11 % silima[1]rină - 100mg.

Mod de utilizare: Copii de peste 12 ani: 1 fiolă/zi și Adulți: 1-2 fiole/zi, de preferință dimineața, cu 15 minute înainte de masă. Se recomandă cure de 30 de zile. După fiecare 10 zile se face o pauză de 7 zile.

Se poate utiliza: Ca atare, se agită bine fiola înaintea deschiderii (1), se rupe un capăt al fiolei în dreptul benzii albe (2), se acoperă cu degetul, după care se rupe și celălalt capăt (3), care apoi se introduce în gură (4). Atenție la marginea ruptă să nu vă răniți cavitatea bucală. Produsul se consumă prin sucțiune sau se scurge conținutul într-un pahar cu apă.

A se păstra la loc întunecos, ferit de razele directe ale soarelui și umiditate.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Lasa o recenzie