0756 118 289 CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

5 Articol(e)

Seteaza descrescator

5 Articol(e)

Păstură

Pastura, numita popular si painea albinei, este un produs apicol derivat din polen si, asa cum ii spune si numele, reprezinta alimentul de baza al albinelor.

In cursul polenizarii a mii de flori in fiecare zi, albinele lucratoare se incarca cu granule de polen pe care le duc in stup. Aici, polenul este amestecat cu miere si enzime, si apoi este depus in faguri, urmand ca, sub influenta florei microbiene, a umiditatii si a temperaturii din stup, sa inceapa sa fermenteze. Dupa 3 luni de fermentare, polenul prelucrat in acest fel devine pastura.

Pastura de albine are proprietati uimitoare datorita continutului ridicat de zaharuri simple, vitamine – A, B, C, E si K –, acid lactic, enzime si minerale (fosfor, sodiu, zinc, potasiu, magneziu, fier, seleniu, calciu), fiind totodata si un bio-stimulator natural bogat in fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, si substante active.

Apeleaza cu incredere la pastura de albine ori de cate ori doresti sa cresti rezistenta generala a organismului!

Pastura pret: Pe site-ul apicola.ro poti gasi variante de pastura in diferite cantitati si la diverse preturi. Pentru un stil de viata sanatos, iti recomandam sa incerci ambele variante: pastura si pastura in miere. Toate produsele comecializate de Apicola sunt 100% pure, furnizate in starea lor naturala, proaspata si nealterata.