0756 118 289 CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Miere de mană 270g

Vizualizare de ansamblu rapida

CALITATE PREMIUM

EFECT ANTIBACTERIAN PUTERNIC

PUTERE ANTIOXIDANTĂ MARE

ACŢIUNE PREBIOTICĂ

Disponibilitate: In stoc

30,00 RON

Detalii

Mierea de mană este obținută din pădurile de stejar din Spania şi are o aromă lemnoasă şi o culoare brun închis. Gustul este mult diferit faţă de sortimentele de miere din flori, iar acest lucru se datorează conţinutului crescut de substanţe minerale care acoperă în mare parte gustul dulce dat de nectar.

Mierea de mană este singura miere naturală care nu este produsă de albine din nectarul florilor. Aceasta are origine vegetală, când albinele colectează seva direct de la suprafaţa frunzelor sau a lăstarilor tineri, dar şi origine animală, cand se interpun insectele mici din familia afidelor. Acestea se hrănesc cu seva copacilor pe care o sug de la nivelul scoarţei, reţin substanţele azotoase şi elimină o excreţie specială (mană), cu mare conţinut de zaharuri. Lipsa nectarului din aria de zbor a albinelor le determină să culeagă orice substanţă dulce, inclusiv mană.

Având altă origine, ea este lipsită de uleiuri volatile şi de aroma specifică mierii din flori. Mierea de mană are foarte puţin polen, acesta provenind în special de la plantele anemofile.

 

BENEFICIILE PRODUSULUI

  • are putere antioxidantă mare, deoarece are cel mai mare conţinut de polifenoli şi flavonoide dintre toate tipurile de miere;
  • susţine imunitatea, datorită conţinutului mare de componente bioactive comparativ cu celelalte tipuri de miere şi este indicată mai ales copiilor, persoanelor anemice şi celor aflate în convalescenţă;
  • are efect antibacterian puternic, inhibând dezvoltarea germenilor;
  • are activitate prebiotică, datorită oligozaharidelor şi contribuie la tratarea constipaţiei;
  • are rol de protector gastric;
  • are proprietăţi energizante şi revitalizante şi este recomandată sportivilor şi oamenilor activi.

 

INGREDIENTE: 100% miere de mană

 ŢARĂ DE ORIGINE: Spania

VALORI NUTRIŢIONALE: 100/g: 326 kcal/ 1364kJ, grăsimi 0 g, din care acizi graşi saturaţi 0 g, glucide 81 g, din care zaharuri 81 g, proteine 0.5 g, sare < 0.1g.

A se păstra la loc uscat, ferit de razele soarelui.

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Lasa o recenzie